Fruit Mania: hauskaa, palkitsevaa videopeliä


Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Etsitkö hauskaa uutta videopeliytyä? Hedelmämanian pitäisi olla aivan kadulla. Tämä kiehtova, nopeatempoinen videopeli peli tuo sinulle Playtech, yksi arvostetuimmista videopelien kehittäjistä maailmassa. Alusta alkaen voit olla varma siitä, että olet hyvissä ajoin. Siellä on kuitenkin paljon videopeli pelejä. Mikä tekee Fruit Manian niin erikoisesta? Lue tämä Fruit Mania -arviointi.

Mikä on hedelmäinen mania?
Kuten monet ihmiset, oletat, että kaikki videopelit ovat periaatteessa samanlaisia. Kun olet saanut Fruit Manian piristyksen, voit muuttaa säveltääsi. Tämä klassikko-tyylinen videopeli peli sisältää viisi rullaa ja jopa viisi voittolinjaa. Jotkut ihmiset viedään pois viiden voittolinjan rajalta, mutta on helppo tottua ja todella tuoda joitain yllättäviä etuja pöytään. Voit valita enintään viisi voittolinjaa, mutta voitat vain progressiivisen jackpotin käyttämällä kaikkia viittä, koska viides voittolinja on paikka, jossa tämä jättipotti tulee näkyviin.

Mahdolliset voitot
Vaikka kiehtova peli on, mikä houkuttelee sinut tähän peliin, mahdolliset voitot pitävät sinut toistuvasti ja uudestaan. Koska sillä on progressiivinen jackpot-vaihtoehto, mahdolliset voitot vaihtelevat. Kuitenkin keskimääräinen progressiivinen jättipotti on noin 16 000 dollaria, mikä on ehdottomasti yksi parhaimmista online-videopelien maailmassa. Aiemmin pelaajat ovat voittaneet jackpotia yli 200 000 dollaria, joten kannattaa pelata viides rivi aina.

Pelin pelaaminen
Fruit Manian pelin voi tiivistää yhdellä sanalla: hauskaa! Kirkkaat, värikkäät persikat, kirsikat, omenat ja mansikat pyörivät rullien yli. Ei ole mitään kertoa kuinka nämä mehukkaat hedelmät riviin tai millaisia ​​palkintoja voitat. Nopeatempoiset ja kiehtovat, Fruit Mania on sellainen videopeli peli, joka pitää sinut tulossa takaisin lisää.

Ennen pelin aloittamista sinun on valittava, kuinka monta voittolinjaa aktivoida. Tietenkin voit valita vähemmän kuin viisi, mutta näin menetetään mahdollisuus voittaa progressiivinen jättipotti. Jos viisi kirkkaan punaista kirsikkaa riviin viidennen voittolinjan viereen, olet voittanut progressiivisen potin ja voi odottaa pankkien tuhansia dollareita. Ei liian nuhjuinen online-videolomakkeen voitolle!

Lisäominaisuudet
Tähän mennessä olet luultavasti ajatellut, että Fruit Mania kuulostaa käytännöllisesti katsoen joka toinen video-ottelu peli siellä. Ensinnäkin se on paljon paremmin suunniteltu kuin useimmat videopelit. Toinen – ja vielä tärkeämpää – kehittäjät ovat heittäneet muutaman erikoisnumeron sekoiksi pitämään asioita mielenkiintoisina.

Aurinko-symboli on sellainen, jonka haluat pitää silmälläsi. Jos kolme aurinkoa riviin voittolinjalle, bonuskierros alkaa. Näyttöön tulee erityinen näyttö ja sinua kehotetaan valitsemaan jokaiselle riville yksi hedelmämerkki. Piilotetut bonukset vapautetaan. Ei ole väliä mitä, ansaitset jonkinlaisen bonuksen aina, kun tämä kierros on aloitettu.

Kokolasi-symboli laukaisee hajotusominaisuuden, joka kertoo nykyisen linjan vedon jopa 500 kertaa. Kolme cocktail-lasia on ilmestettävä rullille, jotta tämä tapahtuisi, mutta se tapahtuu paljon useammin kuin odotit.

Hedelmäkasvatuksen alaraja
Sen kirkkailla väreillä, nopeatempoisella pelillä, jännittävillä bonussymboleilla ja poikkeuksellisilla progressiivisilla jättipotteilla Fruit Mania on yksi parhaista online-video-ottelupeleistä. Se on lähinnä voit nauttia aidosta aurinkokokemuksesta kodin mukavuudesta. Voitatko jackpotin vai ei, sinulla on räjähdys katsomassa niitä värikkäitä hedelmiä, jotka pyörivät ja pyörivät rullien ympäri, joten kokeile sitä tänään.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

RECENT POST